Adres
Kadıköy Sahne
Osmanağa, Kırtasiyeci Sk. No:23, Kadıköy
Telefon
0216 550 04 92

Kadıköy Sahne Yılbaşı Programı 2024 - İstanbul

Karışık Kaset 90'LAR YILBAŞI PARTİSİ

Kadıköy Sahne'nin eşsiz atmosferiyle 90'lar şarkıları, 2023'ün son gecesinde bir araya geliyor.

Karışık Kaset, radyo başında bekleyip sevdiği şarkı çalmaya başlandığında kayıt tuşuna basanların nostaljik bir deneyimine dönüşüyor.

Artık klasikleşen eğlencesi, kasetçiye boş kaset ve özel şarkı listesi verme ritüeli, Kadıköy Sahne'de canlanıyor.

DJ Ceyhun Erhan, özel playlist'iyle 90'ları her anıyla hatırlatacak, katılımcıları çocukluklarına, gençliklerine ve en mutlu anlarına götürecek.

2024 Yılbaşı Programı, Karışık Kaset'in eşsiz dokusunu taşıyan özel içeriklerle dolu. Etkinlik, 2023'ün tüm dertlerini unutturacak, katılımcılara unutulmaz bir eğlence vaat ediyor.

Ancak etkinliğin bazı kuralları bulunuyor. 18 yaş sınırı, katılımcıları belirliyor ve mekânda kadın-erkek eşitliğine özen gösterilmesi gerekiyor.

Bu kurala uyulmaması halinde bilet iadesi yapılmayacak. İndirimli biletlerin sayısı ise sınırlı, bu nedenle erken rezervasyon yapmanın önemli olduğu belirtiliyor.

Biletlerinizi aldıktan sonra e-bilet, mail ve sms olarak size ulaştırılacak.

Çıktı almanıza gerek olmadan etkinliğin keyfini çıkarabileceksiniz. Güvenlik nedeniyle, açık sigara paketi, kesici alet, biber gazı gibi maddelerin içeri alınmadığı da hatırlatılıyor.

Mekan, uygun görmediği kişileri etkinlik alanına almama hakkına sahip, ancak bilet bedelini iade etme koşuluyla bu hakkını kullanabilecek.

Kadıköy Sahne'nin 2024 Yılbaşı Programı, unutulmaz anılar biriktirmek isteyenleri bekliyor.

 

 

Etiketler